
עוגת וניל ותפוז
במקור, רציתי לנסות להכין עוגת וניל עם טעם חזק ומובהק כדי לחגוג את שפע מוצרי הווניל שרכשתי – וניל אמיתי, ממדגסקר, משומר אך ורק בסוכר ולא בכימיקלים. אחר כך נזכרתי
במקור, רציתי לנסות להכין עוגת וניל עם טעם חזק ומובהק כדי לחגוג את שפע מוצרי הווניל שרכשתי – וניל אמיתי, ממדגסקר, משומר אך ורק בסוכר ולא בכימיקלים. אחר כך נזכרתי
פתאום כולם מדברים בהערצה על עוגת הגבינה הבאסקית. מה יש להם, לבדלנים הצפונים האלה, שהופך את העוגה שלהם לנערצת? אני אגיד לכם מה: יש להם אומץ! עוגת הגבינה הבאסקית פשוטה