גיל חובב שמח לאידם
יום אחד אני נכנס לחנות הדגים של מוסי בשוק הכרמל ורואה אותו מוכר לבחור נחמד אדרות וראשים של דגים. ישר התעוררו בי האינסטינקטים החברתיים והתחלתי לחשוב על זה שיש אנשים
יום אחד אני נכנס לחנות הדגים של מוסי בשוק הכרמל ורואה אותו מוכר לבחור נחמד אדרות וראשים של דגים. ישר התעוררו בי האינסטינקטים החברתיים והתחלתי לחשוב על זה שיש אנשים
זה שאני קונה דגים זה חזון אחרית הימים ועל כך יעיד קודם כל מוסי, מוכר הדגים של בחירי השפים התל אביביים, שגם אני פוקד את החנות שלו ברחוב הכרמל 25,
הבת שלי ממשיכה להשפיל אותי. אחרי שהיא שלחה אותי (אותי!) ללמוד להכין מרק עוף אצל אמא שלה (אצל אמא שלה!!) ואחרי שהיא הודיעתני שבפתיתים אין לי מושג, עכשיו היא דורשת
יש לי שני מתכונים שתמיד שואלים אותי עליהם: עוף בביסלי וסלמון במדיח. שניהם אמיתיים, שניהם עובדים, שניהם טעימים פחד. סלמון במדיח גם מספק נושא שיחה לכל הארוחה (ולכן הכי טוב