הפטנט הוא מפרובאנס
פיסלדייר הוא מתכון פרובנסאלי פשוט ופופולארי, של מאפה שטוח ועליו תועפות של בצל מטוגן, מקלעת אנשובי, זיתים, צלפים ותבלינים. כן, מה ששמעתם – אין בו גבינה. ואל תתפתו להוסיף כי
פיסלדייר הוא מתכון פרובנסאלי פשוט ופופולארי, של מאפה שטוח ועליו תועפות של בצל מטוגן, מקלעת אנשובי, זיתים, צלפים ותבלינים. כן, מה ששמעתם – אין בו גבינה. ואל תתפתו להוסיף כי
לצרפתים יש בף בורגיניון. לפלמים חובבי הבירה יש קרבונד. בעצם זה אותו תבשיל רק עם נוזלים אחרים – בירה במקום יין אדום. אבל יש עוד כמה ויצים פלמיים שהופכים את
בכל פעם שמכינים ארוחה חלבית, כזו שעיקרה הוא סלטים שהקרובים מביאים וגבינות שקנינו בשוק וחביתות שעושות רגשות אשם, צריך גם כיכר לחם בריאה וענקמונית שתשמש כנושאת מטוסים – עליה ינחתו
מי שאומר שהמתכון שבתמונה לא עושה לא את זה, שהוא לא חלם עליו שנים, שהוא לא מוכן להרוס כל דיאטה עבורו ו/או שהוא לא רוצה לדעת איך מכינים אותו –
מכירים את המתכונים שבהם השלם גדול מסך חלקיו? זה המקרה שלפנינו. חלקי עוף מוזהבים בשומן של עצמם ואחר כך נאפים תחת ים (מה ים? אוקיאנוס!) של בצל מטוגן ופפריקה. התוצאה: