פשטידונת אקספרס
כשממהרים, אין זמן לניואנסים. עושים מה שאפשר עם מה שיש. הפשטידונת שמתכונה יובא להלן מיועדת לצריכה מיידית (נגיד, כשחוזרים רעבים מהעבודה או שפתאום הילדים הביאו אורחים) ואין יותר מדי מצרכים
כשממהרים, אין זמן לניואנסים. עושים מה שאפשר עם מה שיש. הפשטידונת שמתכונה יובא להלן מיועדת לצריכה מיידית (נגיד, כשחוזרים רעבים מהעבודה או שפתאום הילדים הביאו אורחים) ואין יותר מדי מצרכים
את הסלט הזה למדתי להכין מחמותי ז"ל, שלמדה מחמותה, שקיבלה מרבי חנינא בן זומא. מדובר בפלא: מינימום מרכיבים, ים של טעם. כל החן והחסד הטמונים במתכון נובעים מהיעדרו המוחלט של
יש כל כך הרבה ארוחות שמתחילות בביצים קשות. זו מנה ראשונה נהדרת, מזינה, טעימה, אהובה על כולם וגם, מה לעשות, קצת משעממת. אהה! לשם כך ברא האל את עבדכם התימני,
בימים אלה של פלייליסט מזרחי, חשוב לעשות כבוד לחביתת הירק (כולל תפוחי אדמה) של התימנים ולא לתת לאף עדה אחרת לנכס לעצמה את הפלא הזה. העיג'ה שלנו עשויה מביצים, בצל,
אודה ולא אבוש: בכל מה שנוגע לשאריות, אני קמצן איום ונורא. אין לי תסביך זריקת אוכל. אם נשאר חצי לבן, אין לי שום צורך לניילן אותו למוות ולתת לו לגווע
קחו גבר ישראלי ובדקו במה הוא מתמצא. יש דברים שהם פשוט אצלנו בגנים, בדם, בתודעה עוד ממעמד הר סיני: אם אנחנו רואים בחורה חונה ברוורס, ישר אנחנו מתחילים לחלק הוראות
עיג'ה היא הלאטקע שלנו, התימנים. מדובר בחביתת ירק המועשרת בתפוחי אדמה מגוררים, שכיף לאכול חמה, קרה, בפיתה, עם גבינה מלוחה ובקיצור – הכל, רק לא מתוק. קל מאוד להכין עיג'ה
אנחנו טסים בגובה 37,000 רגל, כבר ישנו, כבר קמנו, כבר ראינו סרטים עם קול ובלי קול, כבר אכלנו ארוחת ערב וארוחת בוקר, כבר שתינו הרבה יותר מדי אלכוהול, כבר קמנו