דג א-לה-אידי
את המתכון הזה קיבלתי מאידי ישראלוביץ' (כן, ההוא מהמסעדה באשדוד) כשהייתי צעיר וצנום, כלומר כשצילמתי את 'עושים שוק'. הוא אפילו מופיע בספר הבישול של 'עושים שוק' ואני מכין אותו לא
את המתכון הזה קיבלתי מאידי ישראלוביץ' (כן, ההוא מהמסעדה באשדוד) כשהייתי צעיר וצנום, כלומר כשצילמתי את 'עושים שוק'. הוא אפילו מופיע בספר הבישול של 'עושים שוק' ואני מכין אותו לא
לטעמי, המטבח הפרסי הוא השגיב בתבל. הוא שמח, הוא חכם, הוא אלגנטי, הוא מגוון, הוא מפתיע, הוא מלכותי, הוא עשיר והוא טעים-טעים-טעים. הנה המתכון לחביתת הירק של הפרסים, הנקראת
כל פעם שאני נתקל בערימות היפות של השום הטרי, הסגול-ירוק בשוק לקראת פסח, אני מתמלא תסכול: זה יפה, זה זול, זה אפילו מביא מזל – אבל מה עושים עם זה?