טופו קוריאני זריז
מה צריך לדעת על טופו? קודם כל שהוא בריא. שנית שהוא לא דוחה. כל הבלתי-צמחונים/טבעונים נוטים לשנוא אותו על לא עוול בכפו. בעצם, יש מעט מאוד בכפו: לא עוול, לא
מה צריך לדעת על טופו? קודם כל שהוא בריא. שנית שהוא לא דוחה. כל הבלתי-צמחונים/טבעונים נוטים לשנוא אותו על לא עוול בכפו. בעצם, יש מעט מאוד בכפו: לא עוול, לא
הסלט הזה הולך איתי כבר שלושים שנה, מאז שגרתי בארצות הברית. בפעם הראשונה אכלתי אותו אצל חבר בשם סאלו ומאז ניכסתי אותו (את הסלט) לעצמי בלי בושה. הוא צריך להיות
הנה מתכון לארוחה זריזה – בראנץ', צהריים או ערב קלה – שלמדתי מחברתי האהובה, אלילת הבישול הקנדית, בוני סטרן. זה פשוט ומשביע ושוב תקף כאן הכלל: השלם גדול מסך חלקיו.
הכינו את עצמכם: המרק שמתכונו יובא להלן כובש מאוד. כולם מתאהבים בו ויש בו הכול: ציר דשן ומתובל, נתחי עוף, אטריות אורז, עשבי תיבול, ירקות ומה לא. כן, צריך לבקר
לפעמים השלם לא רק גדול מסף חלקיו, הוא אפילו עושה מהם צחוק. קחו לדוגמה את סלט המנגו הזה – לא רק שהוא טעים פחד ומשמש נושא מופלא לשיחה במהלך כל