יש הטוענים שמדובר בבראוניז טבעוניים, אבל אני אומר: למה לשקר? אלה ריבועי חמאת בוטנים טעימים, נימוחים ומצופים בשוקולד (עם זריית מלח קלה!). וזה בהחלט מספיק מיוחס, אז אין צורך לשאת את שמם של הבראוניז לשווא.
שימו לב שאפשר להכין בעוביים שונים לפי הטעם: מי שאוהב יחס של הרבה חמאת בוטנים מול מעט שוקולד יכין בתבנית אינגליש קייק. מי שאוהב תיקו יכין בתבנית מלבנית רחבה יותר כמו תבנית פיירקס. ועוד הערה: אם רוצים ריבועים קשים ממש – שימרו במקפיא. אם רוצים ריבועים נימוחים – שימרו במקרר.
יאללה, לעבודה: