כשרוצים טעם של בית בלי לעבוד קשה, כשרוצים משהו חם ומנחם ואדום ורך וטעים, אין כמו קציצות. ודווקא קציצות עוף יותר מנחמות לדעתי. קציצות בקר הן הדבר האמיתי, ללא ספק, אבל בקציצות עוף – ברכות שלהן, בסבתאיות שלהן, בנעבעכיות שלהן – טמון האושר.
בתמונה למעלה רואים את הקציצות המטוגנות, עוד לפני הבישול ברוטב האדום. כבר ככה הן משובחות (וירקרקות בגלל הסלרי שבהן). אבל חכו-חכו – חצי שעה ברוטב אדום על אש קטנה, ואתם בוכים. באחריות!
יאללה, לעבודה!