קציצות עוף וירקות

עם או בלי רוטב - הקציצות האלה תמיד מנצחות

אני אוהב מתכונים כאלה כי הם פשוטים, קלים להכנה, מניבים ארוחה + שאריות וקשה מאוד להיכשל בהם (אם כי כרגיל, מי שממש משתדל – מצליח). קציצות העוף האלה מכילות הרבה ירק, הן בתוכן והן מסביב, כך שיש כאן בריאות. אפשר לעבות אותן בפירורי לחם אם כי אני נוהג לעבות ולייצב אותן בעזרת קמח שקדים, שמוסיף לכל העסק עוד עסיסיות. מה שמתקבל הוא קציצות כאלה:

בלי ציפוי ורוטב, הקציצות

עכשיו תחליטו אתם אם זה מספיק לכם. אם כן, הגישו לצד חרדל ו/או טחינה. זה מעולה חם או קר וכמובן גם בכריכים. אם רוצים תבשיל יותר מפואר, ממשיכים ומכינים את הרוטב ואז מגיעים למה שרואים בתמונה הראשית. הכול מפורט כאן, הכול פשוט להכנה ולכל ירק יש תחליף (אין שני סוגי שעועית? שימו כרובית במקום. לא מצאתם זוקיני? לכו על אפונה קפואה או אדה ממה).

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן