פול. פשוט פול

ירק שנוי במחלוקת אבל נפלא כל כך

נגיד אתם חיים עם אשכנזי. יום אחד הוא מביא מאמא שלו משהו כל כך מצחין, ששערי הנדל"ן בשכונה צונחים. והוא עוד אוכל את זה! מתברר שזה קאשה (כוסמת). זוועת עולם.

ואז, עם פרוץ האביב, אתה מכין פול. אין על פול בעולם! דא עקא, האשכנזי פורץ בבכי. לדבריו, הוא לא עומד בסירחון.

בקיצור, יש מאכלים שנויים במחלוקת בעולם. אולי זה עניין עדתי (והרי ידוע שעיראקים עלולים למות מפול). אבל אם אתם לא מפלים, ואם אתם אוהבים את האביב, היש קערת חומרי גלם משמחת יותר מזו שבתמונה?

תראו איזה יופי!

פול מאוד קל להכנה. אפשר, אגב, להשתמש גם בקפוא – זה עובד מצוין. ולא לריב בסוגייה אם מוסיפים או לא מוסיפים צרור כוסברה בסוף – כבר רבנו מספיק.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן