נתחיל מזה שיש מתכונים מעצבנים וזה אחד מהם: השאריות יותר יפות מהתוצאה המוגמרת. תראו את הקערה עם קליפות התפוחים – איזה נוי! אבל בעצם זה צ'ופר, כי בזמן ההכנה אתה זולל על תקן שור בדישו, אז מה אני מתלונן בכלל.
העוגה הזו פשוטה, קלילה (להכנה ולאכילה) והסוד שבטעם הוא הגזמה בווניל ובקליפת הלימון. גרסת הפארווה (חלב קוקוס במקום יוגורט) טעימה לתפארת. יוצאת עוגה רטובה, נהדרת ותפוחית מאוד, שנשמרת אפילו שבוע במקרר.
יאללה לעבודה: