אוהבים פרג? לא, כי לאחרונה נתקלתי בכל מני אנשים ששונאים פרג (מסכנים). אבל אם אתם אוהבים, העוגה הזו בדיוק בשבילכם: קלה להכנה, מלאת פרג וממכרת מאוד. שימו לב שיש קרם שוקולד עם טריק, אבל אני מכין בלי, מטעמי הימנעות משחיתות.
וטיפיים קטנצ'יקיים על פרג:
א. אי אפשר לטחון בבית, גם לא במטחנת קפה. צריך מטחנה מיוחדת שיש רק בחנויות תבלינים (ועכשיו גם במחלקות התבלינים והפירות היבשים במרכולים הגדולים!!!)
ב. פרג טחון שומרים במקפיא. אפשר אפילו חודשיים.
יאללה, לעבודה: