עוגת דובדבנים ללא אפייה

אבל עם ים (ים, אתם שומעים אותי?! ים!) של רושם

דובדבנים זה כמו הריון. אין קצת – או שיש או שאין. כל השנה מתגעגעים אליהם, פתאום הם מגיעים לשוק ורובצים בדוכנים בערימות ענק ואז, שבועיים-שלושה אחרי – בום. נעלמים.

 

כל עוד הם כאן, זה הזמן להכין מהם עוגה, אבל לא סתם. כזו שגורמת לאנשים לקרוס מרוב רושם. כשאין דובדבנים אפשר להשתמש בפירות יער או אפילו בפירות קצוצים אחרים. אבל פייר – דובדבנים הכי כיף.

הפודינג הוא הדבק של גדר ההפרדה

 

אפילו הזבלה דליקטס. דובדבנים

 

העוגה אינה אפויה. היא נסמכת על אינסטנט פודינג שכידוע יש לו יכולות על של נשורת רדיואקטיבית – יחד עם לשונות חתול (או "אצבעות גברת") – אותם ופלים נחותים לתפארת, הופכת העוגה למבנה שני ביופיו רק לפרתנון האתונאי. ואני מזהיר מראש שיש כאן עבודה לא מעטה, שהרי יש לגלען את הדובדבנים. ותראו אילו פירות דגולים הם – אפילו הזבלה שלהם יפה.

 

בסופו של דבר ואחרי מינימום שמונה שעות במקרר, מתקבלת עוגת רושם שאין בלתה. מסתערים עליה בסכין, מחרעים לה את הצורה ואחר כך מרגישים קצת אשמים. גם בגלל הדיאטה וגם משום שהפעילות הזו, של פריסת העוגה, משולה להתקף האמוק של ההוא שהשחית את 'משמר הלילה'. תיראו איך העוגה נראית אחרי:

פוגרום. פשוט פוגרום

אבל ככה זה. למרבה הצער, אפילו נסיכי ההייטק טרם פיתחו אלגוריתם המאפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן