עכשיו שהדובדבנים בשפע ולא יקרים – זה הזמן להתחרע עליהם ללא בושה. העוגה שלהלן עושה בהם שימוש צוהל ומחזקת אותם (לצבע ולנוי) גם בשזיפים אדומים. אבל רגע, רגע, חכו! הפטנט המשובח שבעוגה בכלל לא קשור לפירות. הוא מתחבא בבצק: קודם כל, מדובר בבצק שמרים פשוט, קל, ותופח תמיד. אבל שימו לב לתערובת הבאה:
אתם יודעים מה זה? זו תערובת של פיסטוקים וצנוברים קלויים, טחונים יחד עם סוכר וקוקוס. את הפלא הזה מטמינים בתוך הבצק (כן, ממש מטמינים בתוכו), מה שמעניק לו חיספוס משובח וטעם משופר. ורק אז מכינים את השושנים, בשיטת בגלגול והפריסה הישנה והמוכרת (הכל יוסבר בגוף המתכון). מתקבל הפלא הזה:
חכו! את זה מתפיחים, מושחים בחלבון ביצה ואופים. או-אז מורחים על העוגה החמה סירופ סוכר, מה שמעניק לה זוהר אלוהי וגם עוד נפצוציות קלה. אני אומר לכם, החיים שלנו דבש!
יאללה, לעבודה: