משייט לו גיל חובב בסייבר ספייס לפי תומו, ובעיניו הוא נדמה ללוייתן אימתני: מי יכול עלי? הכול אני יודע! הכול כבר ראיתי בחיי. ואז, לפתע פתאום, נתקל גיל חובב במתכון מוזר: עוגת בננה טבעונית שמכינים בקערה (לא במעבד מזון) ואין בה קמח. אין בה קמח! איך מכינים עוגה ללא קמח?!
כיוון שאני מכיר את העלמה הצליאקית המתוקה בתבל, חיש קל התחמשתי בקערה ומזלג ופניתי להכנת העוגה, שהמרכיב העיקרי בה הוא… חמאת בוטנים (ובננות, כמובן). תשמעו, יצא ממש משובח. מוסיפים לעוגה גם שוקולד, הן בתוך התערובת והן על העוגה ממש, וזה יוצא טעים ועוגתי ולא פודינגי בכלל. גם העלמה הצליאקית הודיעה שהעוגה אש!
אגב, ברור שאפשר לטבען את העוגה בקלי קלות: משתמשים ברסק תפוחים במקום ביצים (רבע כוס רסק במקום כל ביצה).
יאללה, לעבודה: