אני לא אכביד עליכם בסיפורים ולא אטרחן בהסברים – רק אציין, באופן אניגמטי למדי, שהסלט הזה התחיל כשיעורי בית בצרפתית. אבל תראו מה יצא: חמד של סלט מחומרים פשוטים וזמינים (אני לא אטען שיש תמיד בכל בית, אבל יש תמיד במכולת), וזה אפילו טבעוני לתפארת!
הנה אני כבר אומר: מותר להשתמש בסלקים מבושלים מראש, אלה שקונים בוואקום. אבל צריך גם את הטריים – הם אלה שמוסיפים את הפריכות. ואגוזי הקאשיו – ישר מהפיצוצייה. אה, ושימו לב: האגוזים מתרככים בסלט אחרי שעה-שעתיים. אני מת על זה, אבל אם רוצים לשמר את פריכותם – להוסיף רק לקראת ההגשה.
יאללה, לעבודה: