קודם כל לא מפחדים ממנו. הירק הזה (או שמא פרי?) שדומה לסלרי, אבל מתהדר בצבע אדום לוהט, הוא אחלה דבר. אז נכון – העלים שלו קצת רעילים (משתמשים רק בגבעולים) ונכון – יש לו ארומה עדינה של שתן ונכון – השם העברי "ריבס" מוזר ואקזוטי אפילו יותר מהמראה שלו, אבל מה זה לעומת העוגה שמתכונה יובע להלן?
בעצם זה קראמבל, כלומר שכבת פרי וסוכר שמעליה שכפ"צ של פירורים פריכים א-לה-עוגיית פסח. אבל הרוטב האדום המתוק והלוהט שהריבס יפריש ומבטי התדהמה של הקרובים שטרם נחשפו לריבס בחייהם הקצרים או הארוכים ובעיקר הטעם – אלה שווים הכל.
יאללה, לעבודה: