מי לא מכיר את הבעיה הזאת: אתה מכין סיר ממולאים לארוחה חגיגית אבל צריך לקחת בחשבון שהצמחונים לא אוכלים בשר והטבעונים אוכלים את הצמחונים והילדים לא אוהבים ממולאים והבריאותנים לא מרשים אורז לבן ויש מי שמסתייג מכרוב ואחרים – בשבילם ארוחה בלי חומוס אינה ארוחה וכו' וכו' וכו'. מה עושים?
אני מנסה לרצות את כולם. שכל אחד ואחת ימצאו מה שהם אוהבים בסיר. מובן שלצמחונים-טבעונים מכינים פחות או יותר אותו דבר אבל בסיר נפרד, שממנו נגרעו כל התועבות (בעיניהם). כדי שלא יריבו, וכבי שיהיה משהו אחר לדבר עליו (וכדי שיהיה טעים!) אני מוסיף לסיר גם פלחי חבושים. זה תמיד מרשים את הציבור וחכו-חכו: כשאנשים שומעים שיש לומר "חבוש" בבי"ת דגושה – נו, ארוחת הערב הופכת לשוס.
זה באמת תבשיל טעים ומשכין שלום. הנה, ככה עושים את זה: