קיבלתי דלי תות עץ. נפלא מזה: קיבלתי ערימה של עלי עץ תות. העלים יפים, רכים וכנראה טעימים מאוד – עובדה שתולעי משי מתות עליהם. וגם אנחנו! אפשר להשתמש בהם להכנת ממולאים, ממש כפי שעושים עם עלי גפן.
כדי שיהיה קל לטפל בעלים, חולטים אותם לכמה שניות במים רותחים (ושוטפים מייד במים קרים, כדי לשמור על הצבע והברק). כך הם מתרככים ולא יעשו בעיות בגלגול. אפשר למלא במה שאוהבים – אני השתמשתי באורז (אבל אפשר בורגול או פריקה או עדשים וכמובן בשר). ואם יש גם תותים לתחוב בין הממולאים כדי להמתיק מעט את הרוטב – מה טוב. ובכל מקרה, אפשר להמתיק אותו גם ברכז רימונים ואפילו בסוכר.
יאללה, לעבודה: