המתכון הזה מתחיל בסרטון באינסטוש ובו מספר בחור (בצרפתית!) איך הוא עבד שנים במסעדה איטלקית ואז, לפתע פתאום, פיטרו אותו. הוא החליט לנקום ודרכו לעשות זאת היא לפרסם ברבים את המתכון הסודי של המסעדה, את להיט הקינוחים שלה – כדורי טירמיסו שמכינים בצ'יק. זה מתחיל בריסוק בישקוטי במעבד מזון וממשיך בעירבוב ידני של החומרים וזהו – יש.
עכשיו תראו, אני לא בטוח שנקמה היא מנוע מוצלח לפעילות בחיים או להכנת אוכל (אני גם לא בטוח שלא). נראה לי שזה לא הכי טוב לקארמה. אבל כל כך התרגשתי שהצרפתית שלי הספיקה להבין את הסרטון, וכל כך התרשמתי ממיעוט המרכיבים והשלבים שבמתכון, שישר הכנתי.
יצא טעים לתפארת. לא קרמי או מוסי כמו טירמיסו, אבל טעם דומה, ופריט שיחה חמוד לשעת הקינוח. שימו לב: צריך גבינת מסקרפונה למתכון, ומובן שיש במרכול. אבל אם אתם מוצאים קרם מסקרפונה של מחלבות גד – לכו על זה. הוא מכיל המון וניל, וזה אחלה.
יאללה, לעבודה: