זה לא מתכון שלי. הוא גנוב לתפארת מחברתי הקנדית האהובה בוני סטרן ותשמעו, אתם הולכים להתאהב. כי מה כבר יכול להיות פחות ממושלם במנה שמתחילה ככה:
כן, סוכר נמס בתוך חמאה במחבת. אין פשע גדול מזה, אבל כאלה אנחנו – פושעים. וחכו, יש לזה המשך: מוסיפים למחבת פלחי תפוחים וקינמון ונותנים להם להתקרמל. אוי. הריח! ובינתיים מכינים בלילה ואז יוצקים אותה מעל וישר לתנור. שם היא תופחת לממדי מפלצת וזהו – האושר מוגש לשולחן.
לכמה אנשים המנה הזו מספיקה? בין שלושה לארבעה (ועם יד על הלב: אני הייתי יכול לחסל אותה לבד).
יאללה, לעבודה: