הנה מתכון לארוחה זריזה – בראנץ', צהריים או ערב קלה – שלמדתי מחברתי האהובה, אלילת הבישול הקנדית, בוני סטרן. זה פשוט ומשביע ושוב תקף כאן הכלל: השלם גדול מסך חלקיו.
גם מניין החומרים יכול להשתנות. לי, למשל, לא היה חצי פלפל צ'ילי שמומלץ לקצוץ לתוך הבלילה כדי להוסיף לה עוקץ. נו, אז מה? ומובן שאפשר להחליף כוסברה בבזיליקים (או להשתמש בשניהם), להחליף סויה ברוטב דגים, להוסיף נענע טרייה או טופו או אפונה וכו' וכו'. בסופו של דבר מקבלים מחבת כזו:
את הפאר הזה מניחים בצלחת עמוקה מעל אורז לבן פשוט ותאמינו לי – חגיגה.
יאללה, לעבודה: