יש כל כך הרבה ארוחות שמתחילות בביצים קשות. זו מנה ראשונה נהדרת, מזינה, טעימה, אהובה על כולם וגם, מה לעשות, קצת משעממת. אהה! לשם כך ברא האל את עבדכם התימני, שלמד מהאינטרנט מתכון לביצים כל כך פסיכדליות, שקשה להאמין שהן אמיתיות. והכל בזכות השרייתן (אחרי בישול וקילוף) במיץ סלק, כפי שרואים בתמונה הזו:
שימו לב: צריך לבשל את הביצים היטב, אבל לא למוות, כי בישול ארוך מדי מפחית את יכולתן לספוח את נוזלי (וצבע) הסלק. כך שאנא, עיקבו אחר ההוראות הפשוטות והמדויקות שבמתכון. כמו כן, שימו לב שכדי להגיע לצבע הרצוי, יש להכין את הביצים לפחות יממה מראש.
יאללה, לעבודה: