שפוי, אבל לא נורמאלי
לכאורה, זה החלום של כל שף: מסעדונת זערורית (קומץ שולחנות בפנים וקומץ בחוץ), מטבח זעיר אבל חמוד, צוות מיומן והשף עצמו. כמו במשל על האיש שרוצה חכה כדי לשבת ולדוג
לכאורה, זה החלום של כל שף: מסעדונת זערורית (קומץ שולחנות בפנים וקומץ בחוץ), מטבח זעיר אבל חמוד, צוות מיומן והשף עצמו. כמו במשל על האיש שרוצה חכה כדי לשבת ולדוג
באינסטגרם של 'לה סיטה' שנפתחה של ידי אבישי בן הרוש ואמא שלו, רינה, כתוב: It's not a bar. It's not a restaurant. It's about tradition, culture, family and simplicity. ואני
"על זה אני דווקא לא ממליץ", כך תמיד אומרים לך המלצרים במסעדת 'בסטה' הסמוכה לשוק הכרמל כשאתה מנסה להזמין פאתה, ואם אין לך אופי אתה נשבר. הפאתה של הבסטה (בתמונה
יש הרבה מני מזונות שנהנים מיחסי ציבור מוגזמים ומטעם… ככה. כמהין, למשל. קפה לואק, למשל. זעפרן. ויש עוד. אבל הנורא מכל הוא בוטרגה – ביצי דגים מיובשות שבדרך כלל נמכרות
פעם, די מזמן, פתחה דיטה בורנשטיין נוחה עדן (ההיא מ'ביבר') מסעדונת בשוק הכרמל. בול ליד המשרד של הפקחים, כלומר במורד השוק, משהו שלא עמד בשום תקנה, חוק או כלל (יש
דווקא ההסבר ששמעתי מהצוות על הפיצות גרם לי לדאוג מאוד: "אנחנו מנסים", הסבירו לי את חוסר הגמישות במטבח, "לבנות ביס שלם שאנחנו מאמינים בו". היש משפט תל אביבי מזה? אבל
הביטו בתמונה. לא מקסים? זה יובל, אחד היזמים שפתחו את Beer Market – חנות (טוב, דוכן) למכירת בירה ישראלית בלבד בשוק הכרמל (“ויש לנו גם סניף בשוק נמל יפו!”). הדוכן