טבריה אהובתי
כל מה שטברייני – אני אוהב. לבי קשור בעבותות אהבה לעיר שעל שפת הכינרת, כי שם גרים הדודים הכי משובחים שלי ובני דודי השגיבים. המטבח הטברייני הוא מהמשובחים שיש –
כל מה שטברייני – אני אוהב. לבי קשור בעבותות אהבה לעיר שעל שפת הכינרת, כי שם גרים הדודים הכי משובחים שלי ובני דודי השגיבים. המטבח הטברייני הוא מהמשובחים שיש –
זוכרים את הקצביות של במבינו בוואדי ניסנאס בחיפה? טוב, הן כבר לא איתנו למרבה הצער, אבל חוסאם סובח, איש הבשר, חי ובועט. כעת יש לו מסעדה מושבחת מאוד בשם ‘קולוני
נס, נס פקד אותנו, שבני הזוג הילה רונן ויזהר סהר פתחו את ‘רוטנברג’ (כבר די מזמן) בעמק בית שאן, שהחליף את שמו ל’עמק המעיינות’, במה שהיה תחנה נידחת של רכבת
מסכנים החבר’ה מנצרת עילית (סליחה, נוף הגליל). עד שהם התארגנו על רעיון העוועים של “מיתוג מחדש” של עירם, מתברר שבמעשה הנמהר הזה הם ניתקו את עצמם לא רק מעיר שיש
אוסמה דלאל הוא היפסטר ערבי בן 300. בואו ננסה שוב: אוסמה דלאל, פרח שפים בן 24, הוא השף הכי מבטיח בארץ. בואו ננסה שוב: אוסמה דלאל הוא מוסלמי רע (כפי