הפועלים החדשים
הבעיה עם מסעדות פועלים היא שבסופו של דבר, אלא אם נפלת על משהו יוצא דופן באיכותו, מדובר בשיפודיות או בסירים שיש בהם יותר מדי שמן, יותר מדי פפריקה ופחות מדי
הבעיה עם מסעדות פועלים היא שבסופו של דבר, אלא אם נפלת על משהו יוצא דופן באיכותו, מדובר בשיפודיות או בסירים שיש בהם יותר מדי שמן, יותר מדי פפריקה ופחות מדי
אלוהים עדי שאני מת על אוכל בוכרי, אבל שלא כמו גברים בוכריים (או גברים בכלל), אני דווקא פחות מתעניין בשיפודים. מה לעשות, בעוד גישתו של הגבר הסטרייט לאוכל היא “מה
שייקה, המורה להתעמלות שלי מהתיכון, נהג לקלל אותנו במהלך השיעור. כשהיינו עולים לו על העצבים הוא היה מכנה אותנו ‘אזיאתים’. אם הוא ממש התעצבן, הוא הגדיר אותנו כ’חוראנים’. נו, איש
קצת מפתיע שה’מזללה’ של השף המהולל מאיר אדוני מופיעה בקטגוריית המסעדות הזולות, אבל בבקשה: לאחרונה נוסף למקום תפריט צהריים שנקרא ‘נחלה 57’ (מן הסתם בהשפעת הכתובת) ובו אפשר לקבל לחם,