עם יד על הלב (או לפחות על הבטן): הייתם נוסעים עד בת ים בשביל שווארמה?
ברור שכן. קודם כל, אולי אתם גרים בבת ים?ושנית, השווארמה של באבאג’ים שווה את הנסיעה: שווארמה טורקית, כהה, צפופה, לכאורה יבשה אבל העצם עסיסית לתפארת, ומוגשת (עם כל התוספות והפרנזים והציוצים) בפיצה סודית ושמנמנה שנאפית במקום (בעצם זה לחם טורקי וצריך לתת לו כבוד). המקום מתחבא בכתובת מפתיעה: רוטשילד 1, בת ים, ממש ליד הטיילת. לתל אביבים יש סניף גדול ומוצלח בדרך שלמה.
הסניף הבת-ימי (והמקורי) הוא כאמור חצי סוד, ולכן על השלט האדום-צהוב שלו בכלל לא כתוב באבאג’ים אלא ‘אקסטרה דונר טורקי’. אבל ח’ליכ. העיקר השווארמה (וגם מאפי הגבינה המעולים) והחיוך והעובדה שבגלל שהמקום אינו נאנק תחת עולה של רבנות, הוא פתוח בשי-שבת וכאמור, יש בו גם בשר וגם גבינה. מומלץ בחום.