מאיפה אנחנו זוכרים את שף חמודי עוקלה? מי שצופה במשדרי טלוויזיה זוכר אותו מאחת ממפלצות הריאליטי – מאסטר שף, עאמה שף, איירון שף – משהו. אני לא יודע כי אני נמנע. מי שאוהב אוכל טוב זוכר אותו מ’מגדלנה’ שלחוף הכינרת – מסעדה מעולה ומפתיעה – בקומה שנייה של מרכז מסחרי, עם חזות חיצונית של אולם אירועים, ועם אוכל של… של חמודי עוקלה.
עכשיו הוא ב’איטליאנו דה לה קוסטה’ החיפאית, בבת גלים, בבניין התחתון של הרכבל, עם הנוף הכי מדהים ורומנטי ומעורר תיאבון. וכמה טוב שהנוף מעורר תיאבון כי האוכל של עוקלה נפלא – טוב, טעים, משביע, מרגש ולא מתאמץ. לכו על הפיצות הנהדרות, אל תוותרו על השושברק ושימו לב לקינוחים: בלבו של עוקלה מקנן קונדיטור.
המסעדה, כאמור, גדולה ויפה, עם מטבח פתוח (כמה נחמד לראות את האקשן סביב הטאבון), עם פאנורמה לים, לדקלים ולשקיעה, עם יער קטן שצומח מהתיקרה (!) ועם צוות מגוהץ, אדיב, חייכן ומנומס להלל. ועם חמודי, הנסיך שלנו. כמה טוב שהוא פה.