זוכרים את הקצביות של במבינו בוואדי ניסנאס בחיפה? טוב, הן כבר לא איתנו למרבה הצער, אבל חוסאם סובח, איש הבשר, חי ובועט. כעת יש לו מסעדה מושבחת מאוד בשם ‘קולוני גריל’ ברחוב אלנבי בעיר (זה בין המושבה הגרמנית לוואדי ניסנאס) שהיא – אין דרך אחרת להגדיר זאת – מסעדה של קצב. איך שנכנסים נחשפים לתצוגת בשרים מרהיבה. עקרונית, זה אמור לאפשר לך לבחור איזה בשר תזמין, אבל זה כל כך יפה, שזה רק מסבך אותך יותר. אם יש מזל, חוסאם גם עומד בדלפק ומשטח בשר לקרפצ’ו במקבת עץ אימתנית.
אחרי הסלטים המתבקשים (והטעימים!) מגיעים הבשרים. אפשר לחגוג על צלעות טלה, אפשר ללכת על טי-בון של גברים ותאמינו או לא, אבל מנת הקבאב המגיעה על פלטת ברזל לוהטת היא אחת הטובות בארץ – קבבים שמנמנים, מתובלים נפלא ומתפצחים. כן, מתפצחים!
ואם כל זה לא העלה אתכם על הרכב בדרך לאלנבי 56, שימו לב לשוס: ארוחה עסקית מלאה ומשביעה עולה… 49 ש”ח! אין, אין על חיפה.