מה צריך כדי שמסעדה תעבוד? מה צריך כדי שהעסק יתקתק, ירגש, יחרת בזיכרון? צילחות? מיתוג? שיווק? פחחחחח….
צריך נשמה. צריך עיניים טובות ולב רחב ויד אוהבת וכמובן כישרון. ואלה משאבים שיש לגברת מזל טייב בשפע, ולכן, מסעדת ‘המטבח של אמא’ שבבעלותה בלב אור יהודה, היא מקום נפלא וטעים ומוצלח וברוך. הגברת טייב הייתה קצבית ועכשיו היא טבחית. אבל היא הרבה יותר מזה, היא הלב הפועם של המוסד שנקרא ‘המטבח של אמא’, המושך אליו מדי יום עשרות אנשים שניכר בהם שהם מאושרים להיות בו – גם בגלל האוכל, אבל בעיקר בגלל החום.
מה אוכלים שם? את כל החשודים המידיים: סלטים חריפים וטובים, קוסקוס עבודת יד, כל מיני סוגי קובות, תבשילי בשר עם ירקות וכמובן חריימה אדומה כדם ומשובחת להפליא.
החשבון קטן, האושר גדול – אם אתם לא נוסעים לשם במיוחד – פספסתם.