קציצות גזר טבעוניות

של גלי לופו אלטרץ (מתוך הספר 'בישול טבעוני ישראלי')

לא, אתם לא מאמינים!

 

הקציצות האלה – לא רק שהן טבעוניות למשעי, ויפות להלל ופשוטות להכנה – הן גם דיאטתיות! אולי יש אלוהים למרות הכל.

 

כמה הערות למתכון המקורי המשובח של גלי לופו אלטרץ:

רגע לפני האפייה. איזה צבע!

א. המתכון כולל מעט ג'ינג'ר שהורדתי. אני לא כל כך אוהב ג'ינג'ר בקציצות (עניין של טעם אישי).

 

ב. המתכון המקורי אינו כולל שום. אני הוספתי שתי שיניים.

 

ג. מתבליני הבחירה שבמתכון המקורי הלכתי על כורכום – חשבתי שהוא יעזור לצבע של הקציצות. ואכן, התוצאה הסופית מתקבלת בכתום זוהר. ראו תמונת הנושא – ללא כל עריכה ושיפור צבעים!

 

ד. אל תוותרו על שימון נייר האפייה (יוצקים עליו קצת שמןומורחים בעזרת נייר סופג) – ככה הקציצות לא תידבקנה, באחריות.

 

ולסיום: הריני ממליץ בחום על הספר 'בישול טבעוני ישראלי'. אחלה ספר!

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן