שני חצאים זה הרבה יותר משלם

מדיאס (חצאים בספניולית) הם סירות קישואים ממולאות בבשר. זהירות, זה ממכר!

הנה מנה עם טעם של בית. הנה משהו ששוחה ברוטב אדום, ממולא בבשר, מדיף ניחוחות בצל וקינמון ובעיקר מחבק אותך בחום של פעם – בעיקר אם אתה ספניולי אבל גם (ואפילו) אם המאגר הגנטי שלך רוסי או פרסי או אתיופי. כי איך אפשר שלא להתאהב בחצאים האלה, שרואים עליהם את מגע היד האוהבת שהכינה אותם ואת החיוך החם שליווה את בישולם? אני מגיש מדיאס עם מג'דרה וקוצר שבחים. תמיד.

מדיאס מטוגנים לפני הבישול. מבחן אופי

אז נכון, יש כמה שלבים בהכנת המדיאס. צריך לרוקן חצאי קישואים וצריך להכין מילוי וצריך לטגן ואחר כך לבשל. אז מה? זה כל הכיף בלהאכיל אנשים – שאתה משקיע! לדעתי, השלב הכי קשה בהכנה הוא בכלל ההתאפקות שלא לטרוף את המדיאס עוד לפני הבישול ברוטב.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן