מה לא עושים למען האהבה

עושים הכל. אפילו קציצות דגים

הבת שלי ממשיכה להשפיל אותי. אחרי שהיא שלחה אותי (אותי!) ללמוד להכין מרק עוף אצל אמא שלה (אצל אמא שלה!!) ואחרי שהיא הודיעתני שבפתיתים אין לי מושג, עכשיו היא דורשת עוד ועוד מנות דגים. וכך אני מוצא את עצמי נאלץ לגעת בדגים שבאמת – כבר עדיף למות. אבל מתברר שבאיזה תעלול מוזר של הבריאה, בדגים דווקא יש לי כישרון: גם הבת שלי טוענת כך וגם הבמאי שלי.

 

ועכשיו למקרר! הקציצות לפני הטיגון

 

משני הצדדים! הקציצות מיטגנות

אז בבקשה, הא לכם מתכון לקציצות דגים פושטיות, שטוענים שהן טעימות. ההכנה קלה ופשוטה אבל יש כמה כללים שאני מציע להקפיד עליהם:

א. משתמשים אך ורק (אך ורק!!!) בדג טרי. שום דג קפוא לא יצלח.

ב. כדאי לא לוותר על שלב קירור התערובת לפני הטיגון. זה עוזר לקציצות לא להתפרק.

ג. ונכון – אין כאן ביצה ואין גלגול של הקציצות בפירורי לחם. פשוט לא צריך.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן