המבורגר סרטנים כשר (בערך)

אם מכינים אותו מבשר סרטנים הוא טרף (וטעים) לחלוטין, אבל אפשר להכין אותו דבר גם מדג!

בשר סרטנים הוא פתותי בשר לבנים ומתקתקים שהם חומר גלם נפלא לבישול. להוציא אותו מסרטנים טריים זה עסק מסובך ומלוכלך, אבל יש קופסאות של חצי קילו בשר סרטנים קפוא שהן גם זולות וגם קיצור דרך מעולה (חפשו אצל מוכר הדגים הלא כשר שלכם). אבל רגע, רגע, מה אם אתם כשרים? או! לשם כך ברא השם את הלברק. קחו חצי קילו פילה לברק (ללא עור ועצמות) והעמידו פנים שזה בשר סרטנים. ייצא לכם בערך אותו דבר.

ללא טיגון, הקציצות

המתכון שלהלן הוא לקציצות גדולות ושמנות – שש קציצות מחצי קילו בשר. הן אינן נטבלות בפירורי לחם ואינן מטוגנות. הן אפויות, וגם ככה הן יוצאות זהובות ופציחות והן המילוי המושלם ללחמניית המבורגר. העתירו עליהן קטשופ, מיונז, חרדל, בצל, עגבנייה, חסה ומלפפון חמוץ – ושיחקתם אותה קשות.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן