עוגת שוקולד פלילית

שלושה מרכיבים בלבד (מקסימום חמישה אם מתפרעים) ויש לך עוגה מוש!!!

אני לא יודע כמה פעמים נתתי את המתכון הזה באמצעי תקשורת שונים. מה שאני יודע הוא שתמיד מבקשים אותו שוב. ובצדק: קבלו מתכון לעוגה הכי שוקולדית בעולם, נטולת קמח (כלומר מעולה לפסח וצליאק) וכזו המתהדרת בצמד מרקמים: אם מגישים אותה ישר מהמקרר היא פאדג' אבל אם מתאפקים קצת (שוה!) ונותנים לה להגיע לטמפרטורת החדר היא הדבר הכי טעים, הכי נמס, הכי נימוח והכי שוקולדי שיש.

תערובת שוקולד-חמאה

 

והנה הביצים נכנסות

עכשיו כמה כללים:

קודם כל, משתמשים רק בשוקולד מריר איכותי ועתיר מוצקי קקאו. יש עוגות שמותר לזייף בהן. בזו – לא.

 

שנית, לא סופרים קלוריות. נו די, בחייאת! כשאוכלים עוגת שוקולד קלוריות אינן העניין (אז נכון, רבע קילו חמאה, חצי קילו שוקולד ושש ביצים זה לא מרזה. אבל זה טעים).

 

ושלישית, לא להיבהל מזה שצריך לאפות בתוך תבנית מים חמים – כולה לוקחים תבנית גדולה, שמים בתוכה את תבנית העוגה ויוצקים לרווח מים רותחים מהקומקום החשמלי. קטן עלינו.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן