נא להגיש נא

סביצ'ה היא תעלול פרואני מרגש: אין שום צורך בבישול, וכל החכמה טמונה בהשקעת כמה שפחות עבודה

בעצם, מדובר במה שנגלה לעין אחרי תאונת דרכים (שלא לומר פיגוע) של דגים: זוועת עולם. אבל העולם המזדווע סוגד לזה. סביצ'ה – מנת פלא פרואנית שעיקרה שילוב בין דג נא קצוץ, לימון, וקצת חומרי תיבול – היא להיט ענקי במטבחי תבל.

המרכיבים. אפשר לגוון המון

ברור שקודם כל צריך לאהוב דגים, אבל אם תכונה זו צרורה באמתחתך – סביצ'ה היא מנת קיץ מושלמת. אפשר לאכול על המקום ואפשר לשמור במקרר עד 12 שעות. ככל ששומרים יותר, הסביצ'ה "נובלת" יותר (כי הלימון מבשל ומרכך את הדג) אבל יש מי שדווקא זו הגירסה החביבה עליהם למנה הזו. ולא לשכוח: המתכון גמיש מאוד, יכול לכלול סוגים שונים של דגים ופירות ים, עם אבוקדו או בלי, עם פטרוזיליה במקום כוסברה ועם עוד תוספות שאוהבים (מנגו, אשכולית ואפילו אפרסקים).

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן