מרק כתומים אקספרס

אין מי שלא אוהב מרק כתומים. הנה הגרסה הכי זריזה להכנתו

לביבות הבטטה של אורנה ואלה הן רק קצה הקרחון – אנחנו אומה חובבת כתום (זוכרים איך סרטי האנתטי-התנתקות על הרכבים תפסו?). מרק כתומים הוא להיט של כל הזמנים ומובן שאפשר להכין אותו משפע ירקות, כולל גזר, דלעת ערמונים ועוד ועוד, אבל אם ממהרים ואם בא מרק טעים ודשן וחם ממצרכים שיש בארון או במכולת – מרק האקספרס שמתכונו יובא להלן הוא פתרון מצוין, ללא כל פשרה בתחום הטעם.

שימו לב למיץ התפוזים והלימון שבמתכון. הם חשובים מאוד, כי הם אלה שמונעים את אפקט הגרבר שעלול להופיע במרקים כתומים. מרק כתום צריך עוקץ ומעט חמיצות שתאזן את מתיקות הבטטה וחלב הקוקוס. מי שאוהב, יכול להוסיף גם ג'ינג'ר. יאללה לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן