כל אחד והחלום שלו

אחד רוצה להיות גיבור על ושני כרוב על (ויש מתכון)

מילא טיפוסים שחולמים להיות גיבורי על. לא שאי פעם הבנתי את התשוקה של סופרמן לתחתונים אדומים ומגפיים שיצאו מהאפנה, או את הפטיש של הרב עובדיה יוסף לשמלות מוזהבות וכובעי עב"מ, אבל זכותם. אנחנו (לא כולל כבוד הרב) פלורליסטים. אבל לחלום להיות כרוב על?! יש גבול.

ועדיין, הקייל, עולה חדש מאמריקה, הוא כרוב על. יש לו קרבת משפחה לכרוב הפושט שלנו אבל הוא ירוק יותר, בריא יותר, עשיר יותר בכל מני נוגדי חמצון ואפילו טעים יותר. הוא גם מוזר יותר, הבה נודה בעובדות: מגיע בעלים נפרדים ולא בקלח, קצת מקומט ומתעקש לשמור על צבעו הכהה גם אחרי בישול לא קצר.

בבודדת, קייל בכיור

 

שומר על צבעו, קייל במרק

טוב, אנחנו לגמרי בעדו. והנה מתכון למרק חומוס, שאם מעשירים אותו בקייל הוא יוצא בריא יותר, עשיר יותר וטעים יותר.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן