מרחץ דמים מתוק

עכשיו העונה: תפוזי הדם מחכים לכם בדוכנים והם מתוקים, אדומים ומביכים. ככה נעשה מהם ריבה

זוכרים אותם מילדותנו? הם היו מפחידים: תפוזים שנראו כאילו יש להם מחלת עור, ושכשחתכו אותם, הם הגירו דם. אלה הם תפוזי הדם קצרי העונה, מתוקי הבשר ואהובי השפים בעולם כולו. קשה, קשה שלא להתאהב בהם ולרצות לעשות שימוש בצבע הבוהק שלהם – בעיקר אם אתה קואזי-שף טלוויזיוני (שהרי אדום הוא הצבע שמצטלם הכי טוב).

 

עכשיו העונה. הם עולים גרושים ובדרך כלל נמכרים בסלסילות של כמה קילו. אם מוצאים בתפזורת – יותר טוב, כי מקילו תפוזים וקילו סוכר (ותפוח אחד בשביל הפקטין שיסמיך את הריבה) תצאנה לפחות ארבע צנצנות ריבה, ועם כל הכבוד, מי צריך יותר? את הנה הוראות ההכנה – הן פשוטות וקלות ואינן מלכלכות.

 

יאללה לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן