סלט סלק ואגוזי קאשיו

גם ססגוני וגם טבעוני!

אני לא אכביד עליכם בסיפורים ולא אטרחן בהסברים – רק אציין, באופן אניגמטי למדי, שהסלט הזה התחיל כשיעורי בית בצרפתית. אבל תראו מה יצא: חמד של סלט מחומרים פשוטים וזמינים (אני לא אטען שיש תמיד בכל בית, אבל יש תמיד במכולת), וזה אפילו טבעוני לתפארת!

מרכיבים פשוטים לתפארת, סלט סלק וקאשיו

הנה אני כבר אומר: מותר להשתמש בסלקים מבושלים מראש, אלה שקונים בוואקום. אבל צריך גם את הטריים – הם אלה שמוסיפים את הפריכות. ואגוזי הקאשיו – ישר מהפיצוצייה. אה, ושימו לב: האגוזים מתרככים בסלט אחרי שעה-שעתיים. אני מת על זה, אבל אם רוצים לשמר את פריכותם – להוסיף רק לקראת ההגשה.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן