הלטקע מצנעא

קוראים לה עיג'ה (Idjeh) והיא נפלאה מאוד, בתימנית ובכל שפה

בימים אלה של פלייליסט מזרחי, חשוב לעשות כבוד לחביתת הירק (כולל תפוחי אדמה) של התימנים ולא לתת לאף עדה אחרת לנכס לעצמה את הפלא הזה. העיג'ה שלנו עשויה מביצים, בצל, שום, פלפל חריף, תפוחי אדמה מגוררים ועלים ירוקים. היא טעימה חמה מהמחבת, הולכת נהדר עם חריצי גבינה מלוחה ונפלאה גם בכריכים ביום שאחרי (כלי לחמם).

החומרים: פשטות תימנית

כן, אני יודע, רבים מכירים אותה ממזנוני דרכים, מוגשת בפיתה בלי אטיטיוד א-לה-איל-שני. אבל כשמכינים בבית זה תמיד יותר טעים, נכון?

 

אז יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן