חומוס. לא מה שחשבת

לא רק ניגובים - מחומוס אפשר להכין מרק מעולה (מה הפלא, אם משדכים לו ערמונים ופטריות?!)

המרק הצמחוני (בעצם טבעוני!) הזה יכבוש את לבם, בטנם וחכם של כל אוהבי מרק השעועית – זה מרק קטניות טיפוסי, אבל עם שדרוג: יש בו גם ערמונים ופטריות, שמקפיצים אותו למעלות קדושים.

מעלות קדושים, ערמונים ופטריות

תתפלאו, העולם מלא במרקי חומוס. האיטלקים, הספרדים, התוניסאים ומי לא – כולם מכינים מרק מחומוס. כך שאין לנו שום קושאן על הפלא הזה אבל ח'ליכ – קושאנים זה מה שחסר לנו? הבו לנו מרק מחמם וטעים ומשביע ואנחנו מאושרים.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן