קציצות פטנט

הן אפויות, אין בהן לחם והן בכלל מדגים. קבלו מתכון לקציצות שיחוק

מכירים את זה שיש מתכונים שהם כל כך פשוטים שאתם פשוט לא מאמינים להם? האחד הזה בא מהמשפחה הזו: קציצות דגים פשוטות, טעימות (למי שאוהב דגים), לא מטוגנות ואפילו בלי לחם או ביצה. כן, לפעמים הגורל מספק לנו נדבה. צריך רק לדעת לפתוח את היד.

איזה צבע! התערובת בדרך למקרר

תראו את התערובת של הקציצות: איזה צבע! אבל תשמעו, אתם חייבים להישבע לי שתשתמשו רק בדג טרי. לא מופשר, חלילה, שטעמו הדגי (וריחו…) מודגשים. טרי! צריך פחות או יותר ארבעה פילטים של לברק או דניס – כל פילה זה בסביבות 100+ גרם כך שבסופו של דבר מגיעים לחצי קילו דג. הפילטים ללא עור, וטוחנים אותם במעבד המזון בבית. לא לקנות טחון בחנות!

יפה. בגלל שנשמעתם להוראותי אני נותן לכם כלל פשוט למשיחת הקציצות בשמן. במקום הברשתן במכחול (זה לוקח זמן ולפעמים מפרק אותן) פשוט יוצקים שמן לקערה קטנה, מניחים בה את הקציצות בזו אחר זו, הופכים והופ – לתבנית. כמה פשוט ככה גאוני.

הפטנט

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן