תפוחי אדמה מפוצלחים

כן, מפוצלחים, ואתם לא מאמינים כמה זה טעים

גבירותי ורבותי, שיחוק! הנה מנה שמתברגת בקלות לקטגוריית ה'איך לא חשבנו על זה קודם'. מדובר בתפוחי אדמה אפויים בתנור, ואז מפוצלחים ואופיים שוב. זה טעים פי אלף מסתם תפוחי אדמה בתנור כי הפיצלוח (שאחריו באה משיחה קלה בשמן זית) מוסיף לתפוחי האדמה פריכות מופלאה. וזה גם לא נורא משמין כי בכל המנה (שימו לב!) יש בסך הכל ארבע כפות שמן. אם חסרו לנו הוכחות שיש אלוהים (ויש המון הוכחות: נחמה הנדל, קרמבואים, שאבלי, הטעימות חינם במחלקת האלכוהול בדיוטי פרי, קלמנטינות ועוד ועוד) – הנה ההוכחה הסופית.

תגיות
דילוג לתוכן