כרובית של מיכל אנסקי

מתוך הספר המשובח 'אוכל מהבית' של מיכל אנסקי - מתכון כרובית פשוט ונפלא

קצת מביך, אבל אני מכיר את מיכל אנסקי מכשהיא הייתה כזאת קטנה. האמא הנפלאה שלה היא קרובת משפחה שלי. ותראו איך היא גדלה נהדר: חכמה, מוכשרת, יפה ויודעת יותר מכולנו על בישול. ספר הבישול הראשון שלה מתגלה כספר חכם, פשוט, אוהב ומלא אוצרות. לא, לא מנות מולקולריות עם קרח ועשן ופירוטכניקה. ההפך. קחו למשל את מתכון הכרובית שלהלן, שהבת שלי מסרבת לשבת לשולחן אם אין מנה גדולה ממנו. הוא כולל כרובית, מים, קצת שמן, מלח ופלפל. זה הכל. והטעם בשמיים. לא גאוני?

תגיות
דילוג לתוכן